Gezichtsbehandeling

Een moment van ontspanning en reiniging van de huid

Wil jij vroegtijdige veroudering van je gezicht tegengaan? Je huid een boost geven? Advies op maat? Problemen met je huid verhelpen en een gezonde huid (behouden)? Dan ben je bij Bellesza aan het juiste adres. 


De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Om je huid in goede conditie te houden is een goede bescherming en verzorging belangrijk. Iedere dag een dure creme aanbrengen op een vervuilde gezichtshuid is zonde. De creme wordt namelijk niet in de huid opgenomen en zo kunnen de stoffen hun werk niet goed doen. 


Een gezichtsbehandeling iedere 6-8 weken doet wonderen voor je huid. Ga voor een huid in tropconditie en boek een van onze behandelingen (ook als duobehandeling te boeken). 

DSC_0571.jpg
 
DSC_0218.jpg

Manicure

Je gezicht en handen zijn jouw visitekaartje

Je handen zijn - samen met je gezicht - je visitekaartje. Waarom zou je deze dan niet net zo goed verzorgen als je gezicht?

 

Doordat handen worden bloodgesteld aan invloeden van het weer, maar ook aan bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen kunnen ze snel droog, ruw en schraal aanvoelen. Daarom is het belangrijk je handen goed te verzorgen. 

Onze behandelingen zorgen voor sterke, gezonde nagels en heerlijke zachte en goed verzorgde handen. 

 

Pedicure

Laat ons jou voeten eens werwennen

Wist je dat je gemiddeld per dag zo'n 8.000 stappen neemt? Dat is zo'n 180.000 km in je hele leven. Of anders gezegd: dat is vier keer de wereld rond. Bied je voeten de verzorging die ze nodig hebben. Je hebt ze immers nog je hele leven nodig. 

Je kan bij Bellesza terecht voor bijvoorbeeld likdoorns, schimmelnagels of ingegroeide teennagels. Geen voetklachten? Dan ben je uiteraard ook welkom voor een van onze behandelingen. 

DSC_0538.jpg
 
DSC_0483.jpg

Lichaamsmassage

Een massage is de manier om lichamelijk en geestelijk te ontspannen en is goed voor uw spieren, klachten die met spanning te maken hebben, of gewoon een rustpunt in uw drukke leven. Ook is het gezond omdat een teveel aan afvalstoffen wordt afgevoerd doordat de bloedcirculatie wordt geactiveerd.
Een massage kan helpen bij allerlei klachten zoals:
 

  • Spanningshoofdpijn

  • Stress

  • Rugpijn

  • Spierpijn

 

Door een massage doen zere spieren minder pijn, worden verstijfde gewrichten losser, verbetert de bloedsomloop en doordat de energiedoorstroming bevorderd word, verdwijnen stress en emotionele spanningen, waardoor u weer nieuwe energie krijgt. 

 

Visagie

U kunt bij Bellesza terecht voor een dag- of avond makeup. Ook kunt u terecht voor een bruidsmake-up of bruidsarrangement.

DSC_0560.jpg
 
Winter.jpg

Seizoenenspecial

Elke seizoen een andere aanbieding!

 

Zwangerschapsmassage

Wat bijzonder je bent zwanger! Tijd om jezelf en je lichaam te verwennen! Er gebeurt vanaf nu veel in je lichaam en kan het soms pijnklachten geven.  

 

Een zwangerschapsmassage kan hierbij verlichting geven. Ook verbeterd de bloedsomloop, werkt het rustgevend, en ontspant de spieren en geest.

Bij veel voorkomende klachten zoals pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen kan een zwangerschapsmassage verlichting geven.

 
Image by Khoa Pham

Babymassage

Je baby een massage geven, is de perfecte manier om je kind te laten ontspannen. Maar het is niet alleen lekker ontspannend, de massage helpt bij de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en stimuleert je baby’s zintuigen. Daarnaast versterkt het de band tussen jou en je baby.